CHINEES SPECIALITEIT RESTAURANT CHI-LING

CHINEES SPECIALITEIT RESTAURANT CHI-LING Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 371 beoordelingen
10 okt 2021 om 16:33 Gewoon top zoals gewoonlijk
5 okt 2021 om 18:40 Super
4 okt 2021 om 19:42 Zoals altijd perfect
28 sep 2021 om 13:53 bezorging duurde iets langer dan beloofd.
26 sep 2021 om 21:28 Precies op tijd bezorgd. Lekker warm Netjes verpakt Zoals gewoonlijk....heerlijk eten!
26 sep 2021 om 8:09 Beste char sieuw
25 sep 2021 om 21:27 Wat ontzettend lekker zeg Tournedos in pepersaus. Volgende keer als we hier zijn, bestellen we zeker weer!!
19 sep 2021 om 20:52 Hebben niet bezorgd, na 50 minuten gebeld, krijg de melding ze zijn onderweg. 20 minuten later weer gebeld hebben nu in eens bestelling niet ontvangen. Uit eindelijk zou het weer 40 minuten gaan duren. Bel maar met klantenservice is de mededeling
19 sep 2021 om 20:14 Bijzonder goed en smakelijk.
5 sep 2021 om 21:53 Prima
30 aug 2021 om 9:48 Eten was zeer matig. Peking eend was oud taai en niet krokant. Nasi erg duur voor de inhoud. Helaas de laatste keer dat we hier eten bestellen. Op zoek naar een betere ervaring
22 aug 2021 om 18:33 Chi Ling is iets duurder maar is het geld 1000% waard. Ik heb inmiddels de halve menukaart geprobeerd en alles is even lekker. Tip: cha sieuw, gepaneerde ossenhaas reepjes of de krokante baba Pangang. Ik vraag me af waar ze de Michelin ster verbergen